Kees van den Berge

Kees van den Berge is een pure consultant, gespecialiseerd in het inkoopvak, die zich snel culturen eigen maakt en aanvoelt hoe de begaande en minder begaande paden binnen een onderneming lopen. Met ruim twintig jaar ervaring binnen het inkoopvak en met het diploma Nevi 3 op zak zijn theorie en praktijk uitstekend in balans. Als enthousiaste inkoopprofessional en als ‘mensen-mens’ vervult Kees vaak een coachende rol, die in het verleden er toe geleid heeft tot het begeleiden van collega procurement professionals tijdens hun opdrachten.
Topsportmentaliteit
Voordat Kees besloot zich te gaan specialiseren in het inkoopvak, combineerde hij zijn studie HEAO-CE met een succesvolle atletiekcarrière (twee keer Nederlands Jeugdkampioen en een keer Nederlands Militair kampioen op de 800 meter). Deze topsport ervaring neemt hij nog dagelijks mee in zijn werk. Dat wil zeggen: scherp analyserend, veel uithoudingsvermogen en een winnaarmentaliteit.
Carriére
De geboren Zaankanter begonnen als allrounder bij van oudsher Zaanse bedrijven (medische industrie) om via de BAM , Luchtverkeersleiding, Alcoa bij Alfa Delta Compendium terecht te komen. Hier heeft Kees het consultancy vak onder de knie gekregen door bij het Erasmus Medisch Centrum, ASML, Shell, Siemens Medical, Auping en HTM opdrachten te vervullen en voor Nevi een seminar Contractmanagement te schrijven en te geven.

Na drie jaar de CPO van Stork B.V. te hebben ondersteund en als category manager HRM te hebben gefungeerd, was de drang naar consultancy en ondernemen groter dan het plezier bij Stork geworden. Met Monti Negro Procurement Services slaat Kees de weg in, die velen al voorspeld hadden: die van zelfstandig procurement en sourcing specialist. De eerste opdracht van 2,5 jaar was direct bij een der grootste organisaties ter wereld. Dit was voor Cargill de category Travel mee helpen veranderen middels strategy bepaling, een Global RFP en implementatie van het tenderresultaat.
Professional nodig?
Wie een breed inzetbare procurement professional nodig heeft, die zich de laatste jaren tevens ontwikkeld heeft tot Business Travel specialist, is bij Monti Negro aan het perfecte adres. Tijdelijke (extra) capaciteit, gespecialiseerde Travel- en Car Lease kennis of een team coach nodig? Aarzel niet een neem direct contact op met Kees van den Berge.